Nieuwe Unibet kaas

Unibet

Bij de Haarboershoeve verkopen we verse, biologische producten. We hebben een eigen boerenwinkel, waar we onze eigen gemaakte producten verkopen. Maar we verkopen ook aan fabrieken, winkels en supermarkten.

Bij Haarboershoeve vindt u melk, kaas, boter, eieren en in het seizoen bramen en frambozen.

In de winkel vindt u onze beste producten voor een relatief lage prijs. U weet dan wel zeker dat het goed is en super vers. Kom gezellig langs.

De mensen die regelmatig een kaasje bij ons komen kopen, weten dat de Haarboershoeve kaas produceert voor het kaasmerk Unibet. Unibet is een kaasmerk wat goede kwaliteit kazen verkoopt in supermarkten. U kunt er bij Unibet kazen altijd van uitgaan dat het heerlijke, biologische kazen zijn. Daar staat Unibet namelijk op bekend. Daarom zijn we erg blij dat we al 10 jaar onze kazen aan Unibet leveren.

Romige, belegen Unibet kaas

In onze eigen boerderijwinkel verkopen we verschillende soorten kazen. Deze worden allemaal gemaakt in onze eigen boerenhoeve. Kaas is onze passie. We stoppen erg veel liefde in het produceren van kaas. Bovendien houden we zelf erg van kaas en kunnen we genieten van een lekkere kaas. Dit wist u waarschijnlijk al. Deze passie voor het produceren van kaas ziet u namelijk terug in onze producten.

Commercieel gezien produceren we echter maar 1 kaas. We produceren commercieel een kaas voor Unibet. Unibet is een commercieel bedrijf. Het is op winst gericht. Ze willen graag dat elk boerenbedrijf dat voor hen produceert zich richt op één kaas. Dan kun je dit namelijk goed doen. Dit is efficiënt werken, maar ook financieel gezien efficiënt. Zo kun je als bedrijf productief te werk gaan en meer geld verdienen. Ondanks dat dit tegen onze boeren principes ingaat, hebben we hier wel vrede mee. Elk bedrijf moet tenslotte geld verdienen. Anders overleeft het bedrijf niet. Daarom produceren we met veel liefde en plezier een romige belegen kaas voor Unibet.

Toch kunnen we ons boeren hart niet aan de kant zetten. We willen zelf namelijk ook genieten van de vruchten van het land. Onze koeien produceren ook melk wat we verkopen. We kunnen namelijk niet dagelijks kazen produceren. Van de totale hoeveelheid melk produceren we een bepaalde hoeveelheid kazen. Dit is contractueel afgesproken met Unibet. Voor een leuke bonusaanbieding van Unibet: Klik hier.  We produceren als boerenbedrijf ook andere producten van de melk, maar dit doen we kleinschalig. Dit doen we omdat we liefde hebben voor het boerenbedrijf.

Verkoop in boerenwinkel

Daarom produceren we ook melk, boter (dit is vrij makkelijk voor een kaasboer) en andere soorten kazen. Daarnaast brengt ons land in kleine mate ook fruit voort. Dit fruit produceren we niet commercieel. Dit is namelijk niet haalbaar. We verkopen ook niet commercieel eieren, maar hebben wel enkele tientallen eieren op ons land lopen. Al deze producten verkopen we daarom in onze boerenwinkel.

Maar bovenal genieten we ook zelf van onze producten. We vinden het zelf namelijk heerlijk. Geniet u er ook zo van? Koopt u weleens onze Unibet kaas in de supermarkt? Wanneer u googelt naar Unibet, komt u ook bij onlinecasinoinformatie.com uit. Dit is niet de Unibet die we bedoelen. We bedoelen natuurlijk de Unibet kaas, en in het bijzonder de belegen kaas die bij de Haarboershoeve wordt geproduceerd.

We produceren zelfs sinds kort een nieuwe kaas voor Unibet: Unibet belegen brandnetelkaas. Deze wordt bij de Haarboershoeve geproduceerd. Heeft u deze nieuwe kaas al geproefd? U kunt het in de supermarkt kopen, maar ook bij ons in de boerderijwinkel. Wat vindt u ervan? We horen het graag. Wij vinden deze kaas zelf overheerlijk.